Got Nuffed

VET NI VAD SOM VORE SÅ ROLIGT ATT JAG VAR TVUNGEN ATT SKRIVA DET MED STORA BOKSTÄVER? OM KISSELISSIE SJÄLV SKULLE BLI MED BARN INOM SNAR FRAMTID OCH BEHÅLLA DET. Jag är nog inte den första som har tänkt tanken, men fy satan vad jag hade skrattat.


The Haunting

Tack vare vädret så har jag och mina kära vänner tvingats vara inne hela dagen. (Nej man kan inte gå ut i regnet och göra något och då samtidigt ha kul!) Vi gjorde i alla fall dagen till en filmdag. Än så länge har vi hunnit med The Haunting In Connecticut (igen) och nu blir det bara Harry Potter, man måste förbereda sig inför premiären nästa vecka.

Smoker


Jag har verkligen tappat intresset för att köpa massa nya kläder. Jag har nog växt upp och blivit snål efter att min mamma sa att det var sjukligt hur mycket pengar jag lade på nya kläder. Det var sant. Hur som helst, Emmas linne "Smoker" gjorde mig helt galen, jag måste ha det! Det kändes verkligen min stil. Nu är hon utomlands i en vecka så jag kommer inte få veta om hon har kvar något förrän nästa onsdag. Den som väntar på något gott......bla bla jävla ordspråk som alltid ska dyka upp i huvudet.

Give It Up

Så Kissie tänker göra en "Kissie's new BFF"? Ha ha ha ha ha ha ha ha ha (on and on for EVER) Det ska bli kul att se ansiktena på de som söker/som hon väljer att gå vidare. BIG BIG LOL till dig PisseMisseKisseDISS......E.

Joe's Garage

What? Vänta ett jävla ögonblick. När fan blev Paow och självaste Kisse vänner? Det var väl inte allt för länge sedan Kissie hängde ut Paow i sin blogg och tvärtom. Men allt är väl bara ett spel, det brukar ju vara det nu för tiden. Dags för mig att börja bråka med mina vänner som bloggar och sedan bli vän med dem igen, bara för att få uppmärksamhet. Nej, mina vänner är värda mer.

Doin Fine

Min pappa är en mycket vis man, han förklarade nyss att man faktiskt inte kan leva utan pengar. Det är ju inte så att jag har bott hemifrån sedan jag var 15, nej absolut inte. Det var liksom inget jag inte redan kände till. Jag om någon i familjen borde väl känna till det, jag som faktiskt försöker leva utan pengar.

Snart ska jag in till stan och ta ett glas vin med min goda vän Ida, tycker att det ska bli mysigt. Hinner nog plinka lite på gitarren innan jag gör mig iordning. Skönt!

What I Got

NU kommer jag hem från jobbet! Just so you know. Jag tänker jävlar i mig inte sitta uppe och skriva ett långt inlägg så.. GOD NATT!

RSS 2.0