Shooting The Moon

Oj! Det var ett tag sedan jag skrev nu.. Fan, jag som verkligen tänkte komma ihåg att skriva varje dag :-) Men imorgon ska jag försöka att uppdatera minst tre gånger, så att Linn och Robin ser vad jag och Milo håller på med. Ska nämligen passa den underbaraste hunden i världen!

Hur som helst, idag var jag med om det äckligaste i hela mitt liv. Typ.
Jag satt på bussen påväg från stan och som vanligt lyssnade jag på musik. Sen bara smäller det till, hur högt som helst och jag är helt övertygad om att jag blivit skjuten genom ryggen, typ i magen! Alltså, helt jävla övertygad! Det gör helt ont i hela kroppen och det gör ont att andas. Jag blir tvungen att försiktigt känna mig på magen och kolla om jag blöder. Ha ha ha ha ha! Alltså det var så jävla hemskt, jag ville bara trycka på "stopp" och gå hem resten av vägen. Fy fan, hö hö!
Helt sjukt att kroppen kan bli sådär.. övertygad.
Jag var helt skakis när Petra mötte mig.
Tur tur tur att det bara var tre till på bussen!

New Moon

Det är idag jag ska få se New Moon! Idag idag idag idag idag idag idag idag! Plus att "Remember Me" trailern kom ut idag, nu längtar jag till den också!

Happyland

Okej, jag måste hålla i mig för att inte hoppa upp och ned i soffan nu när jag ska säga detta: 3 dagar kvar tills New Moon!!

Ska jag berätta vad jag skulle kunna göra för att vinna den där New Moon novell tävlingen:
- Doppa huvudet i toaletten och äta/dricka det som finns i den
- Springa naken över hela Sverige (om jag haft den konditionen)
- Kasta mig ut från fönstret (om det finns något mjukt utanför)
- Kissa och bajsa ned med på en offentlig plats
- Åla mig som en orm vart jag än går i en vecka
Ja, ni fattar..

Hypnos

Jag har mycket att se fram emot denna vecka!
1. New Moon premiären på fredag med Jannie
2. Färjestad tar emot HV71 på torsdag, och jag kommer givetvis att gå på matchen(har man säsongskort så har man) Det blir tillsammans med Sanne och Fredric
3. På onsdag kommer Petras och mitt Ouijabräde, scary!
4. På tisdag är det Desperate Housewifes och Hells Kitchen, som vanligt. Det är enda dagen i veckan som jag faktiskt känner att det är skönt att vara själv på.

Det kanske inte är mycket för världen, men för mig.. WIIE, vilken mysig vecka! :-D


Come Running

Imorgon blir det bio med Sanne och Fredric! Det ska bli mysigt, premiären av 2012. Sanne är lite orolig att specialeffekterna inte ska vara bra, eller trovärdiga. Själv tycker jag bara att det ska bli mysigt att gosa ned sig i en biostol med popcorn och cola. Och imorgon är det bara en vecka kvar tills New Moon premiären, I can't wait!

Toys

Jag måste bara säga att jag aldrig någonsin har haft såhär mycket utväxt. Andledningen till att jag inte färgat håret är för att jag slingade det, för att få håret lite ljusare. Men nu verkar det ju som att jag måste färga tillbaka det svarta och sedan börja om på nytt igen, som en ond cirkel. Det kanske är sant som dom säger, svart hårfärg kommer man inte ifrån.. Eller så går man till frisören.

Av längtan Till Dig

Hittade något roligt på BDB, så jag kopierar och gör min egna lilla lista.


Detta bör du inte göra i min närhet:

- Uttrycka dina "åh-så-insatta" rasistiska åsikten
Why?
Jag är troligtvis en av de största anti-rasister i Sverige. Jag har koll på det mesta om SD, statistiken i fängelser, invandring och så vidare. Nu menar jag inte att varje människa inte får ha en egen åsikt, det är fine med mig. Jag tål skämt ang ämnet när jag vet/märker att det inte är alldeles för seriöst. Skämta måste man få göra! Jo, andledningen till att jag tycker att det är jobbigt när någon tar upp ämnet är för att jag har sådana starka åsikter och vanligtvis blir ganska hetsig och irriterad, därför är det nog smart att bara.. säga dom till någon annan. Jag tackar min mamma för att hon uppfostrat mig såpass bra och inte varit främlingsfientlig för fem öre. Önskar att jag kunde ärvt alla mammas bra åsikter och värderingar!


- Förklara att Twilight/True Blood/Robert Pattinson/Kristen Stewart suger
Why?
Det är inte lönt, jag kommer aldrig någonsin att ändra min åsikt. Ha ha :-)


- Prata skit om min familj med mig!
Why?
Det är väl ganska uppenbart! Jag tycker att det är löjligt att jag ens ska behöva skriva det men det är ju uppenbart att jag måste, eftersom jag för ca ett år sedan hade en "bra kompis" som sa till mig hur fula mina syskon var, hur dum min mamma var och hur stel min pappa var. Alltså, jag blir så förbannad när jag skriver detta. Jag borde egentligen hänga ut denna pantade människa i bloggen, men jag vet bättre. Karma is a bitch, right? Usch, vi är inte vänner längre (tack gode gud) och så fort jag ser henne kokar ilskan i mig. Jag är vanligtvis inte långsint men med detta.. Jag kommer att vara arg för alltid.


Fan, det blev en kort lista.. Antar att jag blev så arg över ovanstående att jag fick en blackout, ha ha!

Crazy Little..

Såhär ser jag ut om någon skulle be mig att le på en bild..


Såhär ser jag ut när jag skrattar..



Såhär ser jag ut när jag.. är som vanligt.


The Future's Nothing New

JAG ÄR STRESSSSSSSSS-S-S-SAD! Jag MÅSTE fylla på mobilen! Om jag inte hinner göra det innan 20.00 har nog mitt liv gått under. AAAAAAAAAAAHAHAHAHAHSFGSDFGSLKDSLIRIHKSDJDSJHDHAÖ..
Så.. *tick-tick-tick* 2 timmar och 32 minuter har jag på mig att hitta en affär där man kan fylla på mobilen. Puuuuuhhhhhhhhaaaaaaaaaaaah!


Holding Your Heart

Sebastian snarkar! Det är lika bra att låta honom sova i fred nu ett tag och sedan går jag och lägger mig när han har åkt för detta funkar verkligen inte. Hur kan en människa låta som en hel jävla orkester? Jag menar, han är inte stor.. Visst om jag hade varit tillsammans med en gorilla. Ahh, om det nu existerar en gud (!?) Pleeease, gör då så att Sebban slutar snarka.. och ge mig ett jobb ;-)


Sweet & Soft

Oj, hade helt missat Klick!s novelltävling. Vinnaren får ju åka till New York och träffa Robert Pattinson och Kristen Stewart. Allt man behövde göra var ju att skriva en novell på två sidor. MEN, sista dagen är idag(fredag) och jag såg det för 30 min sedan. Så jag stressade skiten ur mig och skrev en novell och nu är den inskickad. Puuuh! Man kan ju alltid hoppas, ha ha. Lycko tjejen som vann mötet med The Twilight Cast i London den 11 November, jag är så avundsjuk. Varför kunde det inte varit jag? Varför?

Ja ja, nu är det meningen att ni också ska hålla tummarna för mig och min ihopslängda novell. Bra, då säger vi så..

Musiktips


Det var ju ett tag sedan jag körde ett musiktips, så det får bli ett nu.

Mr. Tambourine Man by Bob Dylan
The Violet Hour by Sea Wolf
Barlights by Fun.
Emily Kane by Art Brut
What Will You Do? by Oliver Cole
Uprising by Muse


PS. Kan även passa på att rekommendera hela New Moon soundtracket! Det var verkligen värt pengarna!


Mr. Tambourine Man


Ha ha!? Jag fattar inte grejen? Det har ca 10 stycken fejk Robert Pattinson figurer som har lagt till mig på Facebook, och nu undrar jag varför? VARFÖR?! Var ju tvungen att ta ett bildbevis nu eftersom mina vänner börjar tro att det är jag som letar fejkisar och lägger till.

Debatt

You go, Katrin! Katrin är så jävla underbar och jag delar hennes åsikter (och ensam-mamma-söker Johannas) till 100%
Oj, just det. Debatt på svt är det jag pratar om.

Ok Go


Titta titta titta! Oj vilken söt bild på mig(HA HA!?) Men det är i alla fall biljetterna och sådär "Happy face" var jag faktiskt!

Barlights

JAG HAR DOM, JAG HAR DOM! NEW MOON BILJETTERNA TILL PREMIÄREN, FÖRSTA FÖRESTÄLLNINGEN! :-) Och vet ni, jag var faktiskt först i Karlstad att boka! Längst bak, i mitten blev platserna.
Så ja, nu kommer jag att leva på små moln resten av veckan och fram till premiären.

Shooting The Moon

Vet ni vad? Jag känner mig jävligt otillräcklig och dålig.
Nummer 1: Jag kan inte laga mat
Nummer 2: Jag har inget jobb
Nummer 3: Jag har inga pengar
Nummer 4: Min bästa vän är en katt (ok, inte ens en riktigt katt!)
Nummer 5: Jag gick miste om New Moon biljetterna till premiären. Jag hade dom nästan!
Nummer 6: JAG BOR I KIL, FATTAR NI?!?! KIL!

Det enda som har varit bra idag är.. att jag lyckade tända lite ljus här i lägenheten. Det blev i alla fall lite mysigare, och just det.. Det är Desperate Housewifes snart. Det gäller att glädjas åt det lilla.
Hmmpff!

Monsters

BAJS BAJSAPA PRUTTELIPRUTT PRÄRIEVARGSBAJS SLÅ TASKEN I BORDET OCH KALLA MIG ALKOTRANSA!
Varför skrev jag det där? Det är ett bevis på att jag fortfarande är i 12års stadiet, kiss och bajs ÄR fortfarande kul.

Angående bilden nedan, det är en peruk (det finns nog med blonda fjortisbloggare, tycker ni inte det?)

Rosyln

Min nya frisyr..



hö hö hö, eller?

The Violent Hour

Jag tänker klippa mig kort nu i veckan. De flesta kommer nog dra en suck och tänka "var det inte du som skulle spara ur håret?" Jo, visst var det så.. Men jag börjar bli jävligt trött på att inte ha någon frisyr, jag kan spara ut håret nästa år istället.

Så, vilken frisyr tror ni det blir?
Ni kommer bli chokade när ni ser.. Om jag vågar..

RSS 2.0