Salt In The Snow

Imorgon bär det av till Göteborg, det ska bli så roligt så. Men.. Jag vaknade av att det kändes som att jag hade glömt något.. Ja, just det ja PACKA!?
Får nog lägga ned min paljettklänning från MQ.. Men vad mer? Jag hatar att packa, önskar att man kunde anställa en "packare" att ringa efter så fort man behövde hjälp. Åh, just det, måste ladda ner nya låtar från iTunes också annars får jag väl "ny-musik-abstinens" och det är värre än nikotin abstinens kan jag lova.

Igår var jag med Sanne och hennes pojkvän på Boda Borg :-D Fy fan vad kul det var, jag blir som en liten unge.

What Will You Do?

Paow, du har själv valt att blogga inför 50.000 personer. Du har provocerat allt och alla för att komma upp på topplistan! Du kallar dig "kändis", då får man fan ta baksidan av kändisskapet också. Lärde inte din mamma dig att man aldrig kan vara helt anonym på nätet? Vill du inte att det ska komma ut att du är rasist, då kanske du inte heller behöver yttra dig om det till dina "fans" på Msn(av alla ställen?)

Du har själv lagt ut din msn och ditt mobilnummer på bloggen, är det då skillnad när andra gör det? Efteråt? Dessutom finns Hitta.se, Eniro och så vidare.. Alla vet ditt för/efternamn och i vilken stad du bor. Det är inte så svårt att hitta information där om man väldigt gärna vill.

Konstigt att man hissar en skvallerblogg och sedan polisanmäler den bara för att det inte stod "rätt" skvaller. Ni som tycker att Paow gjorde rätt kan ju fan inte vara kloka i skallen? Hon har själv satt sig i skiten, vill hon ur den är ett av de få sätten.. ta bort bloggen.


Valium In The Sunshine

Usch, jag orkar inte med mig själv för tillfället.. JAG HAR SÅ TRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ-ÅH-ÅH-KIT!


Not so famous swedish singer, Kevin Borg

Slow down

Ohoj!
Jag sitter och väntar på en gubbe som ska kolla varför det läcker vid våra fönster, men han verkar ha tagit sovmorgon. Jag skulle behöva duscha men vad skulle jag göra om det ringde på dörren och jag måste öppna i handduk? Fan, gubben kanske inte skulle gå härifrån (ni vet lika väl som jag att jag tänkte skriva något snuskigare, eeeeh)
Hoppas att Sanne kan svara på mitt sms också, jag skulle vilja ta en fika! Vad jobbigt det är nu när jag har vänt tillbaka dygnet och alla andra verkar sova till klockan fyra.

"You suck.. ha ha, you really do suck"

BB

Men herregud, här sitter jag och surfar in på Blondinbella's blogg. Jag inser för fösta gången att jag faktiskt är äldre än Bella.. Ändå sitter jag här och liksom får känslan av att hon skulle kunna vara min mamma. Fan, jag har alltid varit barnslig för min ålder men är det verkligen normalt att vara så mogen som Bella är? I like her anyway, ha ha.

Dead To The World

Nej, usch vilken slöfock jag är. Lägenheten är jätte stökig och jag har ont i huvudet, för en timme sedan bäddade jag ned mig med Kattis och låg och luktade på honom i.. ja, en timme. Jag skulle vilja tvätta, läsa och spela Wii men jag orkar verkligen inte, utan huvudvärk hade jag nog orkat.

Town

Fick vänta lite med att åka in till mamma, hon skulle på någon föreläsning(?) så jag tror att jag tar mig en tripp till Willys och köper lite mat. Beslutsångest får jag alltid när jag ska köpa mat, jag vet inte vad jag är sugen på, vad jag kan laga, vad jag vill lägga pengar på osv. Därför kan jag stå i en mataffär i en timme. Vanligtvis brukar jag fundera innan jag går till affären, till exempel: Idag är jag sugen på sallad och bacon, då dundrar jag in som ett tåg till salladshyllan utan att se mig omkring. Ha ha ha, mm.


Fuck Off And Die

Pratade äntligen med mamma igår, berättade allt som hänt och hur "folk" har betett sig och exakt vad de sagt. Hon blev inte glad, inte alls glad. För att vara mer exakt: Skitförbannad! Och denna gång gjorde det mig glad, att hon blev så arg.

Åker in och fikar en stund med mamma nu, hann inte riktigt få med allt igår.

Ja, jag är en hämdmänniska. Beter man sig SÅ svinigt, då får man igen gånger tusen. :-) Tummen upp på det.
De som redan känner till något om allt detta är också de som inlägget är riktat till. Jag svarar inte på frågor angående detta inlägg till någon, så det är ingen idé att ni frågar ;-) Var bara tvungen att skriva av mig.


Art Brut

Nyss:
Ah, vart är min väska?! Fan, bussen går snart. VART ÄR VÄSKJÄVELN? (Den bara råkar vara hängd över min axel)
Ska in och fika med Sanne nu, inviger vinterjackan.

Mad World


Det var ju längesedan jag lade upp en "pose" bild, so here we go, tre stycken till och med!
Plus min nya bok :-)


Lah La La La

Just det! Lilla Kissan, som har så dyra hudkrämer und so weiter pga sina acneproblem har då i alla fall inte lagt pengar på en "Mud Mask", som hon ju absolut har råd med..
Hennes Mud Mask kommer från Åhlens, 50:-


The Gambler



Lär nedifrån och upp.. Kul att folk verkar se upp till en såpass mycket. Ha ha, helgon är bra kul ibland.

Little Ashes

Done! Nästa True Blood bok är beställd och jag hoppas att leveransen inte tar så lång tid! Vill läsa nu NU NUU! Vaknade imorse av att det knackade på dörren klockan 07.00, det var Joel som skulle med Sebban ut i båten. Sedan dess har jag varit vaken.
Har hunnit titta på den bästa filmen jag NÅGONSIN sett, helt seriöst.. Den är bättre än Twilight och alla andra filmer som jag gillar så mycket. Little Ashes!
I slutet av veckan kommer jag troligtvis ha sett den ett tjugotal gånger. Wow, vad jag älskar den!
In i duschen med mig..



Ur filmen, Little Ashes <3


Snatch

Sitter och myser med Sebban i soffan! Han har haft så mycket otur idag. Först skulle han besiktiga bilen, som såklart inte gick igenom för att det var ojämn bromsverkan bak, så det var han lite småsur för. Sen skulle vi beställa frukost på McDonalds och så hör vi hur det pyser i däcket. Jaha, punka! Massa krångel.. Stackare.

Fick bli en sminkfri dag idag.


Club Dead

Åh, jag har nyss läst ut den tredje True Blood boken! Jag vill verkligen berätta hur den slutar, men vissa kanske följer serien eller läser böckerna osv.. Väntar ett litet tag med det, nu ska jag i alla fall beställa hem den fjärde boken. Och en sak till, som de flesta av er nog vet att jag ett hysteriskt Twilight-fan. Och jag blir irriterad när jag läser True Blood och inser hur mycket Stephenie Meyer har härmat Charlaine Harris! Usch, man känner igen jävligt mycket. I början var jag sådär "Nä, hon har nog inte härmat så mycket.. Mer insirerats." Men hon MÅSTE ha läst True Blood, man kan inte komma på exakt likadana saker, det känns omöjligt.
Hur som helst, jag tycker fortfarande om Twilight men man börjar ju fan fundera..
JÄJÄ, nog om det!

Imorgon ska jag troligtvis få bort mitt svarta hår (R.I.P) och om allt går som jag vill kommer jag ha min naturliga hårfärg, som på senaste tiden har blivit rött.. Tror jag, alla säger det i alla fall.

All In

Jag dööööööööööööör.. All In!

The Neighborhood Is Bleeding



ELIN KOM HIT <3 JAG ÄR INTE ENSAM LÄNGRE, YAY!
Jädrans vad det blev mycket bloggande idag..


I Can't Get Laid In Germany

Hittade gamla tävlingsbilder på mig på Internet, enjoy!
Jag beklagar den dåliga kvaliten på bilderna, men det var ju som sagt många år sedan.
Alltså, jävligt många år sedan.


Jag i rött bälte

Alone

Sitter alldeles ENSAM på Waynes.. Var inne på Monki innan jag gick hit och köpte en stickad tröja, som jag fullkomligt älskar.
Ursäkta jag måste säga att jag aldrig har känt mig så uttittad någonsin. Typ.
Plus att jag tjuvlyssnar på ett samtal mellan en Amerikan(?) och en statsgubbe(?), intressant.


Jävla dålig belysning :-(

Let Us Do It Quick



Ha ha ha, så INTE Petras stil att skriva så jag satt typ stum någon sekund, sen började jag asgarva.


Do The Joy

Ha ha förresten! Tänkte bara berätta om Petras otursdag igår!
Petra var glad och slutade skolan klockan 12, så hon skulle ha tåget vid 13 till Kil, men hon lyckades somna och hamnade i Arvika. Där fick hon vänta en timme på tåget tillbaka till Karlstad, när det sedan kom hade det fallit ett träd över tågrälsen så hon fick vänta på en ersättnings buss. Plus att hon var kissnödig och toaletterna inte fungerade. Sen tillslut kom hon in till Karlstad, vid 16.30!! Ha ha, det slutar inte där.
Vi fikade och bestämde oss för att ta 19.58 tåget till Kil, och sen så blir det bråttom till tåget så vi småspringer och jag säger "Skynda Skynda!" till Petra och så hör jag en duns! Petra har trillat och skrapat upp båda knäna och ena handen. Alltså, jag är så jävla glad över att det inte var jag! Ha ha ha ha ha, förlåt Petra att jag skrattar!

Nä, nu ska jag göra kaffe och kolla Kenza på The Voice. Kanske läser lite också.

Musiktips



Eftersom jag inte kan somna om så får det blir lite Musiktips.


Twilight Omens by Franz Ferdinand
Tin Man by Animal Kingdom
The Gambler
by Fun
Pussy
by Rammstein
Who'll Stop The Rain by Creedence Clearwater
Midnight Special
by Van Morrison


Twilight Omens

Jaha, JAHA! Idag var jag jätte duktig och gick och la mig vid 22 och läste en timme, sen somnade jag! Och så vaknade jag igen vid 03.15, kul! Nä, inte alls kul. Jag är pigg som attan nu, vad ska jag göra? Jag har läst alla bloggar jag följer osv. Kanske ska göra lite kaffe och invänta morgonen.. Uh! Inte finns det någon poker att anmäla sig till heller.

Tin Man



Jag är uppe tidigt! Fan, det är helt otroligt. Men jag tänkte att om jag får ett jobb snart så är det ju lika bra att vänja sig. He he, eller så är det för att jag har spelat poker hela natten? Vad tror ni?
Nej, jag har inte spelat poker hela natten..

Hoppas på att jag snart kan åka in till stan och fika, men det är väl ingen vaken nu? Eller?



Oh, och bilden är inspirerad av Kissies och Amirs kommande "kuksugar läppar" HA HA A HA AAA.. fy fan.


She Wants To Be Mrs RP

Jag har bestämt mig! Jag känner mig lite over perioden med svart hår nu, dags att få det lite ljusare. Men verkligen inte blond. Fy fan vad jag inte passar i att vara blond (som råkar vara min naturliga hårfärg)..

Stripple

Åh, vad alla håller på att förlänga naglarna. Själv har jag starka naglar som växer fort, men jag tycker verkligen inte att det är snyggt med långa naglar. Det ser fan ovårdat ut, som när man låtit ögonbrynen växa ut över hela ansiktet, ovårdat! Jag vet inte om det är för att jag spelar gitarr eller om det bara är av den enkla andledningen att jag har starka naglar som jag hatar det.. Whatever, spela roll varför jag hatar det. Det är fult punkt slut.


Ni kan ju seriöst inte titta på bilden och säga att det är snyggt, helt ärligt.
Uh, ryggradsrysning vad äckliga häxnaglarna ser ut.

Bild tattad av Paow.se

God Save The Queen



Sitter i soffan och kollar på någon dokumentär om Sid Vicious sista timmar i livet. Har alltid tyckt om Sex Pistols så den är ganska intressant. Ska snart fortsätta läsa tredje True Blood boken och sedan ska jag försöka sova, måste se till att ta mig upp imorgon så att jag kan hitta på något. Gud.. Har varit så förbannat trött av mig de senaste dagarna.



Förresten, jag ber till Gud(Eller vem som du finns däruppe?) att Jannie ska få följa med till London i November!


Home By Saturday


Never Think

Ligger i sängen och kollar på "Hot Fuzz", älskar den filmen och skrattar alltid lika mycket på samma ställen. Idag har jag spenderat hela dagen i lilla Kil. Vi har varit ute och gått och "klättrat" i skogen, mina underbara vänner och jag! Uh, vad skulle jag göra utan mina närmsta vänner? Love them.

Det kommer nog verkligen att bli London i november, gud så skoj. Lillebror och jag :-)

RSS 2.0