Hysteri

SKULLE DET INTE BLI SOL IDAG?! DET ÄR HELT MULET OCH BLÅSER. JAG FATTAR INTE. JAG F-A-T-T-A-R INTE-E-E! Vad är problemet med detta jävla väder? Är det för mycket begärt att snön bara ska försvinna, att man ska få lite knoppar på träden och att solen ska lysa lite utan att det blåser upp till orkan. Jag orkar orkar orkar inte blåsa bort och fastna i ett träd när det är sol!!!!! Fattar ni? Idag ska det fan vara sol och vindstilla, som de lovade. Annars...

Vanessa is cool



Har dötråkigt och mensvärk som dödar. Måste cykla upp till Apoteket (eller Droghandeln som det numera heter) och köpa värktabletter och Bafucin.
Längtar tills Sebban kommer hem imorgon, det är så förbannat tråkigt att vara själv hela tiden. Alla vänner är borta, några är i skolan, andra jobbar, andra säger att dom ska komma en tid och dyker upp flera timmar försent bara för att stanna en halvtimme och sedan åka igen. Anar ni irritation? Hatar h-a-t-a-r att vara ovän med folk jag tycker om men bägaren börjar bli full.

Ambitions



Godmorgon! Ska snart gå in i duschen, har möte med min jobbcoach kl 11 på af. Usch, jag som är så sjuk! Har fortfarande jätte ont i halsen och hostar som en galning. Ja ja, sånt är livet.

April 19, 2010

Har precis kolla klart på Guldkompassen, hur konstigt slutade inte den? Det måste ju komma en tvåa, men det verkar ta en jävla tid. Den gjordes ju 2007 och nu är det 2010 och fortfarande ingen tvåa. Kanske kommer.. Hoppas, jag tyckte att den var mysig. Det var roligt att se Chris Weitz som regissör i något annat är New Moon också.

Hur som helst, underbart väder ute idag. Tänkte dra med mig någon ut, vill ju inviga skorna från Nelly.com som kom idag. Plus den nya tröjan från Gina Tricot (Yes, den som alla har)




Remember

Morrnmorrn! Jag är uppe med tuppen idag, eller vad man säger. Sebban ligger fortfarande och sover och jag är mycket rastlös DO SOMETHING DO SOMETHING PLEASE.
Lite bilder från i fredags.




Förfest på Glada Ankans balkong


Hysteriskt glad


Vilka i helvete är ni? Hahaha..



Petra, Sara och Gustav





My Love


Kolla in godingarna som jag nyss beställde från Nelly.com! Detta får bli mina nya vårskor och partyskor och skorna jag sover i. Älskar dom, redan. Höhöhö.


Sunshine in the rain

Solen skiner och det är väldigt varmt inne i lägenheten, tänkte öppna fönstret och ta en kaffe (och liksom sitta i fönstret och kolla ned på alla som går förbi där nere och kanske även "råka" hälla kaffe på dom, skämtade jag eller inte?)

Som de flesta av mina vänner vet så är jag helt värdelös när det gäller att hålla blommor vid liv, det brukar inte ens ta en vecka och sedan är dom snustorra och stendöda. Men i påsk fick vi en jättefin påskbukett av Sebbans mamma och jag kände verkligen "nu är det dags att ta hand om ett levande ting" typ. Så dom höll sig länge, för att vara mig och i helgen köpte vi nya rosor som också skulle hållt sig ett tag.. trodde jag. Dom dog två-tre dagar senare och Gustav påpekade att jag hade glömt snitta dom. Sant!

döingarna




och min superhäftiga 80-tals radio. Vem vill inte ha denna? Såååååeee säxiiii


Holding Your Heart



Detta är vår utsikt, varje vår flockas pensionärerna kring denna otroligt fula båt.
Den verkar i alla fall vara bra att luta sig mot när solen är framme. Ska nog dra med
mig Petra och sola med ryggen mot fulheten för en gång skull.

Tant: Anonym

Elm Street

Gårdagens bilder, innan det började ösregna!



Sara och jag drack lite kaffe medans Mauisarna (katterna) var ute.

Royal Oak



har fullt av webcam bilder som jag aldrig orkar lägga upp, men nu.. nu ni..

Mansion House

Då drar vi igång igen. Ja, igen. Börjar jag bli tröttsam? Oh yes. Ligger i sängen och kollar på Gossip Girl och vem börjar inte tänka på bloggen då?
Hur som helst, har varit en lugn dag som vanligt. Det händer fan inget här i Kil.
Imorgon invaderar jag Karlstad med mina nya kläder *superjättegladsmiley*

Bara för att Kil är det tråkigaste stället på jorden så får ni en bild från det roligaste stället på jorden.

Ja, det är LONDON jag pratar om!

RSS 2.0