Vertigo



Jag ska sätta igång med städningen och disken, jag hatar mig själv för att jag drar på det hela veckan. Varför? Åh, ja ja, det är bara att sätta i gång. Kanske hinner med att plinka lite på gitarren innan Sebban kommer hem. Vi åker ju nämligen in och hämtar våran nya tv lite senare. YES ÄNTLIGEN! Ni ska bara veta hur länge jag har väntat på att vi äntligen ska köpa en ny tv. Alla tv:ar vi har haft har alltid börjat krångla eller gått sönder.

Jag, Sara & Petra var duktiga igår förresten. Vi klarade sista bossen på det där Mario Wii spelet, visserligen efter ca 100 försök då vi alla satt och skrek och undrade "Men varför gjorde du dig till en bubbla?!?!?!" och "AAHH, jag är död! Nej jag lever, okej nu dog jag" lol.


The Waves Call Your Name


Bara lite mascara idag, orkade inte smeta på foundation, puder osv.
Igår upptäckte jag, Petra och Sara hur kul det var att spela tre personer på Wii Mario (blablavaddetnuheter?) så jag ska springa över snart så att vi kan fortsätta där vi avslutade det igår.

Åh, goda nyheter. Det finns ett nytt batteri som passar min digitalkamera på Teknikmagasinet.


Much To Long




Nej nu har jag degat mig alldeles för länge, kilar till Willys och sedan ned till "högkvarteret", kom ju på att jag hade lite skvaller att dela med mig av till mina kära vänner. Inte vilket skvaller som helst, skvaller som kan röra till det rejält för en viss person (som faktiskt förtjänar det!)
Tjollahopp!


Oh Love, I Couldnt Hold It


En dagens outfit, inte världens bästa bild men det får duga.
Figursydd kavaj - Gina Tricot, Oversize linne - Monki, Jeans - H&M

Ska ställa mig och laga mat, tänkte till och med göra en matlåda! Sen springer jag över till Sara, Petra och Gustav som vanligt. Jag vill verkligen ha en mysdag idag, vi får väl se hur det blir med den saken.
Hur ser eran fortsatta dag ut?


Supertramp

Usch vilket oväder det är ute. Först när jag kollade ut genom fönstret tänkte jag "Äh, vafan.. Det snöar och blåser lite" Ha ha ha, LITE! Det går knappt att gå ute. Jag som måste till Willys och köpa cigg. Får äta lite mat och hoppas att vädret blir bättre, troligtvis inte.


Corona



Har redan börjat ladda inför Sverige-Vitryssland ikväll klockan 21.00! Sebban åkte förbi systemet och köpte
lite Corona och cider.
Ska sätta mig och spela lite gitarr, :-)

Besöksrekord.. I wonder why? ;-)
Någon mer som ska se matchen ikväll?


Scared

Det ringde nyss på dörren, jag tänkte att det var Sebban så jag sprang och öppnade. Men det var en tiggare (eller vad säger man? Han behövde pengar till en operation stod det på en handskriven lapp han gav mig) Wow, det är första gången jag upplevt att dom faktiskt knackar på. Jag måste erkänna att jag blev rädd, han såg lite läskig ut. Vem vet, han kanske kunde tryckt upp en pistol in my face. Ha ha, okej troligtvis inte. Han fick alla mina mynt jag hade kvar, hoppas att det verkligen går till den där operationen nu då.


French Navy


Långärmad Tshirt - Monki, Skinnväst - H&M, Byxor - Miss Sixty

Det får bli en god kopp kaffe i köket innan jag går ned med tvätten. Ska hinna upp till Ica också och skicka iväg ett paket som egentligen skulle skickats i tisdags. Jag är så sjukt dålig på att komma ihåg saker.
Bra Sverige förresten, vi slog ju Tyskland igår med 2-0! Det var väl ganska väntat att vi skulle vinna men man ska aldrig underskatta det andra laget. Tyckte faktiskt att tyskarna var bättre än vad de brukar. Man borde "tryckt till" Sturm i första period så kanske vi hade fått fler mål.


Hockey




I natt klockan 01.30 gäller det! Första nedsläppet i OS (För Sveriges del) Det är Sverige-Tyskland och dom borde vi väl ta. Jag kommer att sätta tändstickor på ögonen så att jag inte somnar, har ju längtat i en vecka på att OS hockeyn ska börja. Ligger och värmer upp mina hockeynerver med Ryssland-Lettland, ser ut att bli en seger för Ryssland (inte helt otippat kanske)


Hope

Ha ha, satt nyss i köket och drack lite kaffe och kollade ut genom fönstret. Då kommer det en jävel på cykel? Vem fasen kommer på tanken att cykla när det är så mycket snö på marken? Han trillade i alla fall och jag kunde inte hålla mig för skratt. Vad hade han väntat sig liksom? Att det skulle gå bra? höhöhö..


Det är en cykel och en gubbe om ni inte skulle se det, haha!

He Stole The Show

Oj oj oj, Amir verkar visst ha blivit lite upprörd efter att jag kommenterade hans blogg.
Min kommentar såg ut ungefär såhär:
Är du säker på att du kan ta hand om en hund? Vet du vad du vill göra om 5år? 10år? 15år? Du måste anpassa hela ditt liv efter hunden. Hoppas inte att du bara lämnar bort den så fort du inte får tid för den, men prove me wrong och jag ändrar uppfattning.

Han blev väldigt sur, väääldigt sur. Kanske formulerade jag mig dåligt? Det var ju inte direkt så att jag sa att han kommer att förstöra hundens liv. Fick en mycket otrevlig kommentar tillbaka i alla fall. Har alltid tyckt att Amir verkat ganska mogen och förståndig, men tänk vad en liten kommentar kan göra? Ändrade helt uppfattning då jag insåg hur liten och klen han verkar vara inombords. Att ha en stor blogg verkar tära på en, synd.

Och till er som hittade till min blogg pga kommentaren, jag är inte på kissekattens sida. Jag är inte på någon jävla sida, jag hoppas bara att hunden får det bra. För hade det varit min hund hade jag velat att den skulle hamnat hos en bra människa, som vet på ett ungefär hur dennes liv kommer att se ut om några år(och att hunden är inräknad) osv. Vad är man annars för person? Bara bli av med hunden och skita i vart den hamnar bara för att man får pengar? Nej fy.

Synd Amir, att du tog mig på så fel sätt.

Running Up That Hill

God förmiddag på er.
Ska snart traska iväg till vårdcentralen och ta ut p-staven och kolla ryggen. Jag går ju egentligen på regelbunden ryggkoll men nu var det längesedan och jag har haft så förbannat ont i snart två månader. Måste kolla så att det inte är något farligt eller något som blivit värre.

Sen ska vi göra något som vi inte brukar göra, vad nu det är? Vi vet inte än, vi vet bara att vi vill göra något annorlunda.

Hörs snart.

Eclipse


Stillbild från Eclipse

Jag är färdigbloggad på den andra bloggen nu, so I'm back. Kommer att uppdatera denna bloggen dagligen igen. Alla hjärtans dag var det idag(igår) alltså, tillbringade dagen hos Ella som fyllde 11 år. Jag kan inte fatta att tiden har rusat iväg så fort, det känns som att det var igår som vi satt på hennes golv och lekte med små gosedjur och sedan skrek hon "Gå ut ur mitt ruuuuuum" för att jag vägrade städa allt själv. Puss på mina småsyskon, I love them. Och Simon.. Jag tänker inte sälja min klocka till dig, ha ha ha ha!

To Die For

Vaknade för ca en timme sedan, känner mig fortfarande trött. Det får nog bli lite kaffe, eller kanske duschen. Jag hör av mig senare.


Access My Heart



Sitter på Waynes med Gustav och fikar, vi pratar strunt och dricker tusen koppar med kaffe.
Har nyss uppdaterat på den andra bloggen också. Usch, jag blir alltid så nervig innan eftersom det känns så jädrans viktigt ;-) Yäyäää. Måste återgå till kaffet nu.

It's About Robert Now

Puh! Gjorde mitt första inlägg på http://www.RobertPattinson.se. Är lite smått nervös än så länge, men det kommer nog att gå över, får man hoppas. Det vore verkligen jätte kul att vara deltidsbloggare på den sidan :-)

Godmorgon förresten, ha ha! Tänkte göra mig lite kaffe och gå in i duschen.

Big News!

NEWS!
Från och med imorgon(måndag) kommer jag att gästblogga hos http://www.RobertPattinson.se, det är den svenska officiella hemsidan för Robert Pattinson.
Jag kommer att blogga tillsammans/mot Madde, 23år. Sedan kommer ni att få rösta i slutet av veckan(söndag) vilken av oss ni tycker var bäst. Den av oss som får mest röster kan bli deltidsbloggare på hemsidan forever! Jag hoppas att mina kära läsare och vänner vill rösta på mig, ni får... en kaka :-)

Hur som helst, det kanske inte blir världens bästa uppdatering på denna blogg under veckan, men jag ska göra mitt bästa.

PUSS PÅ ER GÖLLETRYNEN!

Never Think

Glad Amanda! Det har varit en jätte mysig kväll med god mat hemma hos Linn & Robin. När jag kom hem väntade även ett trevligt mail! Kan dock inte berätta så mycket om det här än eftersom inget ännu är bestämt. Men glad är jag, det ska ni veta.


I Don't Care What You Say


Här kommer några av alla småsaker jag fick med mig från London, glömde att lägga dit solglasögon och lite annat. Kläderna kommer att fotas med systemkameran så att bilderna blir bättre, håll ut.
Det ovan kommer i alla fall från Primark, Dorothy Perkins och lösögonfransarna kommer från någon vanlig mataffär. Just det satan, måste ju fota mitt axelband från Harrods! Det är så jävla fint ;-)

Jag tror att ni får en outfit bild lite senare, det är väl på tiden va? Ikväll blir det i alla fall Melodifestivalen hemma hos Linn och Robin :-) Ser fram emot det!


Aint Talking Bout Love

Nu har jag precis sett klart på "The Legend of The Seeker" som jag bestämde mig för att börja följa. Det verkade vara en fantasy serie full med slagsmål, det kan ju vara kul. Nu ska jag och Sebban mysa tillsammans i soffan och äta mina nya favorit chips Salt & Vinegar (Det ska ju egentligen vara Walkers och inte Estrella.. Men man får ta vad som finns)

Har varit väldigt besviken på en vän idag också, jobbigt!


Dayticket



Här är bilderna jag lyckades ta på transferbussen, tänkte att ni kunde få se dom innan alla klädesbilder, det tar ju lite tid att fota dem. Nu ska jag  ta med mina mynt som jag lyckades skrapa ihop och gå till Willys. HUNGRIG! Senaste måltiden jag åt var i London, på Subway. Jag vill inte äta ny svensk mat och låta den trilla ned på London maten. Ha ha ha! Okej, jag ska ge mig.

I'm Back

Nu är jag hemma igen, det känns hemskt. London är ju så förbannat underbart och jag känner att jag verkligen passar in där! Jag hade velat stanna mycket längre. Varmt och ingen snö och sedan kommer man hit igen och då är det iskallt och jätte mycket snö. Nej fy fan. Tänkte lägga upp lite bilder på mina inköp plus lite andra bilder, dock var jag nog världens sämsta turist eftersom jag bara tog tre kort. Ha ha, men jag har ju varit där tidigare och då tog jag massa kort. Hur som helst, ska göra lite kaffe nu. Tänkte springa till Willys men insåg att dom troligtvis inte tar emot pund, :-(

RSS 2.0