Jumboline

Hej på er!
Idag har jag verkligen inte gjort någonting, bara storsat runt här hemma och hoppats på att någon trevlig människa ska hört av sig, men nej då.. Ingen har ringt, får väl ringa någon själv då. Eller så sätter jag mig i soffan och läser min nya bok, "Club Dead" by Charlaine Harris. Det är bok 3(säsong 3) i True Blood! Självklart tänker jag ju inte sitta här och vänta på att dom ska spela in säsong 3, sedan visa den i USA och sen i Sverige. MååååÅÅåste få veta vad som händer!

Leaving On A Jet Plane

Okej, två saker.

Ett: När jag vaknade imorse så var inte soffan ihopfälld så jag snubblade såklart och slog i knät förjävla hårt. Måste ha träffat en muskel eller nerv eller något, gör så förbannat ont när jag går.

Två: På Waynes tidigare idag diskuterade jag och Gustav att det skulle vara roligt om Kattis hade en blogg. Ni som känner mig vet vem Kattis är.. Ha ha ha ha, han är en egen person. Och ja, Kattis är en "hane".. Alltså, töntstämpel på oss.


Brown Eyed Girl

Nu är jag nattuggla igen, snart ska folk upp och jobba och jag har inte ens lagt mig. Puh! Nej, så är inte fallet.. Jag somnade faktiskt klockan 20 och vaknade 23.30 och var jätte pigg, därför bestämde jag mig för att spela poker, och nu har det gått så jävla bra i pokern att jag inte kan sluta spela. MEN, det farliga med att det går bra är ju att jag tillslut kommer att vilja spela med riktiga pengar, känner faktiskt ett jätte sug. Har spelat onlinepoker i ett år, med låtsas pengar.. Tänk om man kan vinna mycket liksom? Aaaahaa LA LA LA LA LA LAOO, inte tänka så. (Måste tänka att jag kommer att förlora alla pengar..)

Ursäkta mig men JÄÄÄÄVLAR vad segt det går på slutet, åk ut allihopa.

Midnight

Har precis kommit hem efter en dag hos farmor och farfar. Det är underligt hur mycket mat dom kan proppa i en. Det började med någon skinkgryta med potatis och kokta grönsaker och efter det skulle vi ha äppelpaj. Där trodde jag att det var slut, men nej. Prinsesstårta med kaffe skulle det vara också.. Herregud, jag är så mätt att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
Sebban är hos sin mamma och pappa och lastar av grejer, när han kommer hem ska vi bara ta det lungt och se på film. Vi fick ju med oss två superbra filmer från Bergvik igår, "Die Fälscher"(Falskmyntarna) och "Massakern i Katyn" :-) Jippieyay.

<3<3

YES ÄNTLIGEN! Vi svenska Twilight Saga fans har fått en hälsning av självaste Robert Pattinson :-)


Wierd Science

Är jävligt förbannad, stab stab stab är allt jag kan säga idag.
Ska skölja ur hårfärgen nu.


All The Pretty Girls

Tänkte bara lägga ut en bild på mina nya höstskor. Har ju en del skor nu, kanske egentligen inte borde köpa fler.. MEN, kan man inte kalla "shoppa skor" för intresse? Intressen är ju bra att ha, så det så..





Har hittat ett band som verkligen gör min sorts musik, verkligen!
Kolla in!
Wierd Science och DC Comics And Chocolate Milkshake by Art Brut.
Underbaraaaaa, kommer att fortsätta lyssna hela natten. (Och spela lite gitarr)

I Can't Get No Satisfaction

Awwwaahahhhaaagrrriiiissssar!!11! Just för tillfället HATAR jag online poker, jävligt mycket hatar. Här sitter man och har spelat heeela natten och det har gått jävligt bra. Kanske behöver förklara lite för er som inte spelar. Spelar man online kan man välja att spela för såkallade "play money", det är inga riktiga pengar med i spelet men du kan däremot vinna en biljett till större tävlingar där det är riktiga pengar inblandade (sen finns det ju spel där du kan vinna "play money" och du satsar "play money" ja ja, orkar inte gå in på det) Hur som helst, till det spelet jag spelade (Badugi) fick alltså de 62 bästa en jävla biljett. Och här sitter jag och ser hur många det är kvar och tänker "Hmm, 62 st kvar JIPPIE, då kan jag gå all in med denna dåliga hand och så har jag biljetten och sen kan jag sova" Så jag går all jävla fucking in och åker ut! Så ploppar den där rutan upp där det står att jag hamnade på plats 63!?!?!?! Skojar dom med mig?! Alltså jag skulle vilja ta den där jävla PokerStars statistiken och köra upp i röven på någon vidrig människa!

SIGHS!!!

Nu ska jag sova, jävligt hårt och jävligt länge. Piss off PISS OOOOOFF!

Musiktips




One To The Other by Wolf & Cub
Feels Like Grace by Red Riders
Elvis On A Heartless Highway by Joe Seddon


Ocelot



Vilken underbar höstjacka jag hittade på H&M's hemsida! Jag har ju bara min skinnjacka och har därför kollat efter någon slags kappa. Är trött på dessa trenchcoater som alla går i! Denna jacka känns så himla Bobby/Amanda! Fick ju bla presentkort på H&M av pappa igår, känns aktuellt att använda det redan nu.. Tror inte att jag kan hålla mig. Orkar nog inte ens vänta och prova den tills på måndag, jag vet ju vad jag har för storlek. Ahhh, underbara jacka!


In For The Kill


Sebban och jag ska snart ha en mysig filmkväll med bland annat "Flugornas Herre" och "101 Dalmatiner".
När jag skulle ta bilden ovan säger Sebban "Men gud hur jag ser ut i håret, kan jag få ha keps? Jag ser ut som en i simpsons!" Ha ha ha, En i Simpsons..

Födelsedagen var superb, dock var jag jätte trött på kvällen igår men annars var allt toppen.
Nej nu ska vi mysa, jag brukar ju aldrig uppdatera på lördagar men det fick bli ett inlägg nu.. Kanske ett till senare?

Puttin' On The Ritz


                                                Headshot innan jag åker in och fikar med Gustav

Musiktips


Eftersom det är första gången jag kör detta "musiktips" så sätter jag på Shuffle och ser vad det landar på.
Nu kör vi..

Nobody Could Change Your Mind by The Generationals
Untitled Son by Poor Boy
Silver Moon by Blitzen Trapper
The Songs Of The Weak Will Die by Superfamily
Kept My Soul by The Black Crowes

Detta är inget för såna som bara lyssnar på Britney eller Lady GaGa! Ingen idé att ladda ned/köpa för ni kommer troligtvis inte gilla det ändå, men ni andra.. GO FOR IT! Själv kommer jag nog lyssna på Kept My Soul idag.


Domino



Titta vad jag har lagt ned mig! (För er som inte ser så är det ju jag på bilden) Kändes konstigt att vakna utan att någon sjöng för en, men så är det väl när man bor själv. Annars har jag alltid haft det så att jag sovit hos mamma/pappa så att det ska kännas lite spännande.
Nu tittar jag på Kissie på The Voice och jag står fast med det jag sa, jag gillar henne. Behöver egentligen gå in i duschen, man vill ju vara fräsch på sin födelsedag liksom.

Åker in och fikar med Gustav snart, kanske kan kolla efter nya handskar. Vill ha de där skinnhandskarna med nitar på från Gina Tricot :-)


I Did It

Då fyller man 19 år imorgon, en ganska onödig ålder. Bär av till mamma klockan 16.00 och sedan blir det troligtvis utgång. Känner mig fortfarande lite krasslig men det ska nog gå.

PUSSELIPUSSPUSS TILL MINA UNDERBARA VÄNNER PETRA SARA OCH GUSTAV SOM HAR BAKAT TÅRTA OCH SNICKERS TILL MIG IDAG! <3 Snart ska vi alltså titta på film och äta gott.

Special

Eftersom jag fyller år imorgon, fredag, tänkte jag köra en liten specialare för er läsare. Om jag får 15 000 läsare, eller mer så förstorar jag mina läppar och döper om mig till Bobby, for ever liksom! I och med att jag redan har ganska stora läppar så ser det nog roligt ut. It's up to you.. Se till att jag får de där läsarna nu.
Jag svär att jag gör det om detta skulle ske, men det är en lång väg att gå..
Gäller t.o.m december.


Don't Let Them See You Cry

När man läser Alexandra Nilssons blogg, Kissies.se förstår man ju att allt är ett stort spel (skickligt? Ja) Men ibland undrar man ju om hon faktiskt är lika dum som hon får sig själv att framstå som. Jag måste medge att jag följt Alexandras/Kissies blogg väldigt länge nu, just för att den är underhållande och jag tycker faktiskt om henne, tro det eller ej. Och my point är att jag tycker ännu mer om henne efter att ha sett hennes videointervju för Blog Awards. Men, hon är ingen jag någonsin skulle ta efter utsèendemässigt! Hon får min röst för "Kaxigaste blogg".. Katrin blir nog lagom arg, tror ni inte att dom nominerade båda inom samma kategori bara för "att"?! Det tror jag.

Father & Son

Ligger i sängen och spelar lite poker. Måste ju se till att bli frisk innan fredag, Elin kommer bli så besviken om jag inte kan följa med ut :-( Dessutom vore det faktiskt kul att gå ut.

Jag ska på Jerry Williams den 31 Oktober (om jag inte minns fel?) i Göteborg tillsammans med Sebban och hans familj, ser fram emot det. Dock är jag ju inte ett så jätte stort fan av Jerry, jag gillar "Dream On" och säkert någon mer låt. Men det är kul att ha sett honom, vem vet.. Han kanske kolavippar snart?

Hoppas att Sara kommer hem snart så att vi kan baka, är enormt sugen på kakor.. Även om jag knappt känner smak.




I Wish



Gjorde en liten snabb önskelista! Hann inte tänka igenom så mycket utan tog mest det som poppade upp först i huvudet. Hur som helst så är det: Lårhöga stövlar i skinn, Chanel 2.55 (någon krokodil edition), flygbiljetter t/r London, Chanel nagellack i vinrött och svart, stora ringar, Converse The Who edition och så klämde jag in ett litet hjärta för kärlek. Ha ha ha, gud vad gulligt (Okej, det var för att det var så tomt där)


Hissar/Dissar




1. Indie musik
Jag är förbannat trött på all mainstream musik som spelas på radion och på alla andra ställen. När vänner kommer och säger "Ååh jag har en ny låt" och så spelar dom upp Lady GaGas senaste, fy satan vad TRÅKIGT! Det är kul med annorlunda musik, det blir inte lika sönderspelat :-)

2. Skvallerbloggar om storbloggarna
Jag har alltid gillar skvaller! Det är jätte kul att läsa och även kul att se dessa bloggdrottningar bli sura över bilder de själv publicerat.

3. London
Älskar Storbritannien och framför allt London. I min första hiss/diss lista måste jag ju såklart hissa London! Kanske blir en tripp i november :-) Än så länge verkar det så.




1. Rosa mjuksdräkter
Behöver jag egentligen skriva mer? Nej. Alla dessa rika fjortisbloggar som tjänar sååå mycket pengar går och köper sig billiga jävla rosa mjukisdräkter?! Det ser trashigt ut och inte alls "Barbie". Mina barbies hade fan inga rosa mjukisdräkter på sig, åh! Mjukisdräkter i alla färger förresten! Visst, ha på er det när ni myser framför tv:n men herregud, inte annars.

2. Kanye West på WMA
Usch, han tänker nog inte längre än näsan räcker. Så förbannat respektlöst mot Taylor Swift. Han får ha sin åsikt, men att gå upp på scen och förstöra hennes "moment" är bara för mycket. Stort plus till Beyonce som tog upp Taylor igen.

3. Blogg.se's nya statistik
Precis som alla andra tycker jag att det är jävligt jobbigt att man inte kan se hur många som besökt en, inte för att jag har 98000 besökare som Kenza, men det är alldeles för kluddigt. Inte så jävla snyggt heller för den delen.

February Air

Sitter och plinkar lite på gitarren. Försöker lära mig February Air by Lights, låten är så förbannat underbar och ni som missat den. Ladda ned, köp eller vad ni nu gör. Tycker så mycket om Lights, supergullig tjej med gulliga videobloggar :-)

Just det, jag fyller år på fredag. Petra ska baka en tårta till mig, sötpetra!
Nej, tillbaks till spelandet. Gitarren känns lite ostämd och jag är värdelös på att stämma.. Det får gå ändå. Men Lights som sagt, kolla upp henne(eller ja.. henne och hennes band)
Hemsidan: http://www.iamlights.com

Bad To The Bone



Sjuk Bobby åker in och fikar

We Are Free

Usch vad jag hostar och har mig, men idag känner jag mig ändå lite bättre än igår. Funderade på att åka in till stan och fika, jag hatar att sitta inne. Speciellt när det är fint väder! En fika tar väl inte så mycket på krafterna? Hm, ska ringa runt och leta sällskap. Hörs om en stund

Golden

Satan i gatan! Jag har blivit sjuk, jävligt sjuk. Hur som helst så hatar jag att sitta inne och inte göra något så jag tänkte testa det nya cafét här i den lilla hålan.
Oj, nu blev det bråttom. Mitt sällskap ringde och var redan där, aj aj aj. Bye

It's About Twilight Now

Vad gör jag ens uppe nu? Bra fråga. På tv4 är det i alla fall svartvitt på tv:n, så tiden verkar inte direkt gå framåt. Ha ha ha, min kvällshumor.

Sebban, jag och Petra var på mârten idag. Bor man i värmland är det ett måste, alla är där och det är megacoolt! Speciellt om man har en volvo 740 med en bra Eddie Meduza skiva. Okej nej, nu ska jag inte spela över. Det är ju inte coolt. Men mysigt, att gå på mârten alltså.. Inte det där med Eddie och Volvo.

Getting by

Magiska fingrar var det ja, och inte vilka fingrar som helst.. utan mina egna! Wow, jag är så imponerad av mig själv. Lyckades jag nyss laga min dator? Svar JA! Nu kommer jag sväva på små rosa moln hela dagen, plus att mitt löshår kom idag plus att Sebban kommer hem mycket snart. Gud, vilken bra dag.
Vänta, en till sak. London 18-25 november? Hittade ju en as billig resa så nu kanske det bär av till New Moon premiären i London :-D Allstå, jag skulle vara gladast i hela världen om det blir av.. Helt seriöst, om det blir av så springer jag ned naken i trappuppgången och knackar på hos alla grannar och skriker.. något.

And We All Die In The End

Min dator är lite sjuk och måste till datasjukhuset. Så är det faktiskt, den dog helt igår natt och vägrar starta och det lyser ingenstans. Jag fick lite smått panik och kände ensamheten stiga, ha ha. Typ.. Tur att jag har iPhonen :-) Sitter hemma hos sjuklingen Petra nu och tänkte bara skriva det, att min dator är död. Kanske kan några tekniska/magiska fingrar återuppliva den?

Blowing In The Wind

Här sitter jag och lyssnar på Bob Dylan. Sara skulle jobba så jag får gå ut och gå själv, sen ska jag titta förbi Killingen där hon(vi) jobbar och titta på fotboll. För det var väl fotboll idag? Jag har absolut ingen koll på det där alls, är ju mer intresserad av hockey. Hur som helst, jag kanske tar mig en cider.. alldeles ensam. Det är ju ingen annan hemma. Men idag är en sån där dag då det faktiskt inte gör så mycket att vara själv, inte känns det heller konstigt att gå till puben själv.

Ska kolla hur det går för mitt True Blood avsnitt (är ju redan i slutet på säsong 2) och sedan ska jag in i duschen.

I Can Feel A Hot One

Hej på er.
Nyss skrev en vän till mig att "mitt liv är för kort för att hata", hallå, ingen som tänkt på att livet är för komplicerat för att älska då? Ja ja, nu ska jag göra lite Ceasarsallad och sedan ska jag och Sara ut och gå (om inte Saras jobb ringer henne och tvingar henne att jobba)

Okej, på med diskhandskar och musik. Sen mat.



I'll Be Your Lover Too

Tänkte bara säga att jag verkligen älskar Van Morrison, han tillsammans med Cat Stevens är nog de i musikvärlden som jag verkligen gillar (och alltid kommer att göra?)
Nu lyssnar jag på I'll Be Your Lover Too by Van Morrison och önskar att det vore jag som skrivit denna underbara låt! Hade jag varit man hade jag gärna velat ha hans röst också..
Robert Pattinson gör den bästa covern på låten btw.

Hur som helst, nu ska jag ta en kaffe.

Dream On



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!! Någon som känner igen sig?


One More Chance

Okej, nu har jag beställt mitt löshår och jag skriver detta för att mitt minne inte är det bästa. BOBBYBOY, DU HAR CAPS LOCK PÅ LÖSENORDET! Nu borde jag komma ihåg det.
Nu ska jag snart göra mig iordning för att åka in till stan och fika med mina kära vänner.

Byyyyyyye

The Wind

Sara och jag sitter och lyssnar på Cat Stevens och sjunger med, högt! Om CattieStevie hade varit yngre osv så COME TO ME BABY, COME TO ME!
Utgång senare idag. Ska jag ta en kvällens outfit då? Det har jag ju aldrig gjort. Äh, vi får se.. Det var ju det där med kreativa bilder också.. ja ja.

I Still Remember

Hej på er. Petra och jag sitter på Waynes och fikar.. Skulle bara testa att blogga från mobilen. bye

One Day

Ibland känner jag ett sting av avundsjuka att många är så kreativa med sina bilder innan de postar dem i bloggen. Det läggs till pratbubblor, ändras färger, photoshopar osv. Usch, sånt får jag bli bättre på. Jag har ju trots allt en systemkamera, jag borde lägga upp fina kreativa bilder. Borde..
Förhoppningsvis är min nya bloggdesign klar snart, då blir det ändring på allt. Jag ska till och med försöka få bort min bittra attityd och jag ska försöka att inte bli avundsjuk på de kreativa bloggarna. Men avundsjuka är ju rätt naturligt så vi får väl se hur det går med det.

Vad gör jag uppe såhär sent förresten? Jag spelar gitarr, då vet ni det.

Patrick Watson

Hej! Nu sitter jag och Petra i mitt kök och spelar lite poker. Jag kommer inte ens ihåg hur vi började med detta online poker? Jag vet att vi alltid har tyckt det varit kul att spela kort och poker med marker hemma osv. Men, hur fasen blev det så att vi anmälde oss till Pokerstars? Synd att mitt minne är så slappt att jag behöver en minneslapp...t. He he, sämst humor.

Ikväll ska vi se på lite film och jag plinkar troligtvis lite på gitarren. The Great Escape by Patrick Watson, blir det nog. Älskar den låten.

HA HA HA HA HA, typiskt!

Jahapp. Jag skulle ju som sagt koka ägg. Och för er som inte vet, så är jag troligtvis en av världens sämsta på att laga mat! Inte ens ägg kan jag göra..



Resultat:




PS, dom inte bara ser hemska ut.. Dom smakar hemskt också!

Once More

Sitter ensam i lägenheten med tända ljus och kokar lite ägg, som snart är klara. Ska bli gott med kvällsmat :-) (Är medveten om att klockan är för mycket för att äta mat)
Hur som helst, Petra kommer hit om en liten stund med sin mini dator så vi kan ha poker kväll. Ni får någon mer uppdatering om en stund, måste kolla till äggen nu.


RSS 2.0