Alarm


Bild från igår

SATAN vad kallt det är, morgonciggen gick det knappt att njuta av! Fikade med Gustav, Sara O och Jannie igår, det var supermysigt men jag satt och skakade av nervositet för det där IQ testet jag skulle på. Men det gick väl bra.. tror jag. Dom har inte ringt än. Ha ha dom kanske bara "Men vad fan, HA HA.. Trodde hon verkligen att hon skulle få jobb här?!" Hoppas inte, det vore ju pinsamt att faila på IQ testet.

Jaja, jag ska gå in i duschen nu och sedan ska jag göra kaffe och köra Sara S till stallet. Sen blir det troligtvis fika inne i stan. Alltså.. Vart är min digitalkamera?


Just det!!! Jannie flyttar till London på måndag och blir borta i ett år!!! Hur fan ska vi klara oss? :'-( Tur att jag åker till London ca 2 ggr på ett år då, men ändå!!?


Divided We Fall


Godmorgon, somnade jätte tidigt igår och vaknade 5 i morse men jag har legat och dragit mig och kollat på tv i snart 3 timmar. Förstår ni hur mycket skit det finns på tvn?
Nu ska jag göra kaffe och fundera på om jag orkar färga håret. Det är ju intervju nummer 2 idag och om jag kommer med en annan hårfärg så kanske dom inte känner igen mig? Ha ha.


Sweet

Alltså, vad gör jag uppe nu? Jag har en stark längtan efter att steka kött och bara äta köttbiten utan något till. Kanske inte ens vill krydda den. Är man konstig då? Förmodligen. Jag skulle aldrig klara av att vara vegetarian, herregud nej. Om jag endast fick äta en sak under hela mitt liv skulle det definitivt vara kött, utan tvekan. Och ja, hur mycket jag än tänker på alla stackars djur så blir jag ändå sugen på kött. Vem vet det kanske är din slaktade häst jag äter? Nej men fy, där gick jag över gränsen. Ber om ursäkt. Men tänk om..

Okej, fem rader om kött. Där ser man, skulle säkert ha kunnat bli längre.
Imorgon blir det en tripp in till stan med min kära. Har ingen aning om vad vi ska göra där, kanske kan tvinga honom att bjuda mig på bio? Nu får ni också hålla alla era tummar och tår för att jag ska lyckas då.

United We Stand




Hahahahahaha! Det är okej att skratta åt andras okunskap. (Eller vad man säger)

Hur som helst, det gick bra på intervjun. Ska komma på personlighetstest och IQ test på måndag. Vilket seriöst företag, IQ test alltså.. Det var bra lön i alla fall, motiverande.
Nej nog med seriöst snack, ska gå och röka lite och sen blir det väl frukost eller något.
Sara O, Gustav, Petra, Sara S vad ska ni göra idag hörrni? Fika på stan? Ring mig och fuck the pain away.

Dead End Justice



Ahh, hörrni! Jag har jobbintervju imorgon och jag känner mig hemskt oförberedd. Dessutom så är det ju nästan snöstorm och jag ska köra in alldeles ensam jätte tidigt på morgonen och då kanske dom inte har hunnit sanda eller salta än. Oh my fucking god I don't wanna die!!!! Not yet!!
Och vad satan har man på sig? Jag kan ju inte direkt komma i mina skinnbrallor.. Eller kan jag det? Va fasen, vad vet jag? Bäst att ta jeans och en icke trasig t-shirt.

Kanske stannar till hos min kära pappa efter intervjun. Eller så kanske Sara O vill ta en fika? Om hon är vaken vid 09.00?


Black Stars

Just nu pågår en transformation av mig och Sara O. Jag ska färga håret i min naturliga röda hårfärg (fast det blir ju inte naturligt eftersom det är färgat) och Sara får löshår isatt av überduktiga Petra :-) sen blir det Desperate Housewifes, Cougartown och The Middle.


Fika på waynes.
 

Hey You

Vet ni vart jag sitter? Nä precis, det vet ni inte!
Jag sitter inne på toaletten tillsammans med Sebastians dator, och en chipspåse. Vill inte väcka honom eftersom han ska upp och jobba klockan 03.30!
Så här sitter jag och känner mig lagom fräsch. Tänk om det kommer bajsmolekyler på mina chips och jag äter upp dom? Det är ju trots allt här inne alla bajsar. Nä men vad fasen, då äter ju alla bajsmolekyler om dom flyger runt på det sättet.

Ja såatte..
Ska leta upp min digitalkamera och fota riktigt mycket imorgon (idag).. Inte för jag vet vad jag ska göra men.


Girlschool

Men oj, trodde att det bara var jag som var vaken vid denna tid?! Men nyss plingade det till i iPhonen och det var kära Sara S (eftersom jag har många Sara-vänner så måste jag skriva första bokstaven i efternamnet så att man förstår vem det är. Nog om det.)

Vad har hänt idag? Bio, var vad som hände idag. Sebastian och jag var och såg "Due Date". Växelvis bra film, ibland riktigt trög och ibland riktigt jävla rolig. Men en liten liten sak, Robert Downey Jr spottade på en Fransk Bulldog i filmen! Oh NO big NO NO. Det var inte ens kul, och så skrattade dom i biosalongen och då undrar jag.. Varför i helskotta var det kul? Det hade varit roligare om hunden hade vänt upp röven och skitit tillbaka på honom. Ja ja, ni fattar när ni sett den.

Har även köpt mig en ny jacka från Vila, en sån där med fårludd vid halsen och mocka resten. Antar att jag får lägga upp en bild, det är ju trots allt en blogg jag har.


Vilken poser, vem äre vavavava? Okej, jag.


RSS 2.0