Drag Me To Hell



Folk tjatar om True Blood, att jag borde se det. Twilight-fan som jag är, är jag lite skeptisk. Men jag kanske ska ge det en chans. Får väl gå in på Svt Play och kolla första episoden och se vad jag tycker.

Banquet

Sitter i köket med en Latte och tända ljus och njuter. Har nyss diskat vårat diskberg samtidigt som jag kollade på Outsiders i lilla datorn. Idag har jag verkligen känt mig på bra humör.
Imorgon ska jag till Arbetsförmedlingen för att kolla på någon som berättar om vinterjobb i Branäs och sedan ska jag gå och lämna in mitt CV till utvalda ställen.
Kände verkligen idag när jag fick lönen från mitt sommarjobb att jag behöver ett "riktigt" jobb. Denna månad hade jag mer utgifter än inkomster, men det var bra det. Det gav mig lite motivation och en riktig tankeställare! Dock funderar jag på hur det ska gå med maten under veckorna, men det löser sig alltid. Annars blir det väl en nudelmånad. Uh, jag som hatar nudlar.


Disco Lies

Dessa är jag INTE först med, whatever.
Disco Lies by Moby
Banquet by Bloc Party
Don't Go by Yazoo


Om det skulle vara så att någon av er missat dem :-) Fan, vad snäll jag är.

Push


Storbloggarna(Fjortisbloggarna) har ju haft frågor om vad man skulle göra om man hade lika stor blogg som de, mitt svar. Jag skulle köpa tröjan på bilden, LÄTT. Du hittar den på nelly.com

Something

Fördriver lite tid genom att skriva i bloggen och lyssna på musik. Väntar på att pokern ska börja! Petra och jag har nyss sett på skräckfilm så det känns som att klockan är 01.00. Fast det är den ju nästan..

Bitch, please.



Min dåliga humor, har garvat i 10 minuter nu..

Sagan om svininfluensan!

Just det fan. En rolig sak hände idag, jävligt rolig faktiskt. Min kompis Sara har varit förkyld/febrig i en vecka och vi har skojat med henne om att det kan vara svininfluensan, så idag fick hon nog och bestämde sig för att gå till vårdcentralen och kolla vad det är för något.
Så tralala, vi går dit och bla bla bla väntar.
Så kommer vi in till receptionen, Sara och jag.
Jag: Jaa, vi skulle vilja testa oss för svininfluensan. Eller, jag är mer med som stöd ifall det skulle behöva tas blodprov.
Receptionisten: *Tar ett stort steg bakåt* Tror ni.. att ni har det?
Sara: Nej men alla säger ju "Det kan vara svininfluensan så det är väl lika bra att testa"
Receptionisten säger inte så mycket utan springer liksom iväg och vi står kvar.. Sen kommer hon och säger att vi ska gå till akutmottagningen och sitta i någon slags karantä (hej hej, jag kan inte mycket om sjukvård!) pga smittorisken.
Och där inne är vi, i ett kalt rum och väntar på att någon ska komma, 15 min senare kommer det in en doktor i full mundering. Skyddsdräkt, handskar, mössa, skärm för ögonen osv och jag börjar ASGARVA och kan inte sluta. Hur som helst så tog han bara ett näsprov och lyssnade på lungorna och sen fick vi gå.

Det är nog inte svininfluensan, men hela situationen blev så rolig när vi kom dit i tron om att det bara var att kanske lämna ett kissprov/blodprov och sedan var det inget mer. Jag må vara dåligt påläst om svininfluensan, men vafan.

Upside Down And Inside Out

På något vis lyckas jag alltid skriva in hormail.com istället för hotmail.com, inte speciellt roligt men roligt ändå.

Bye Bye Blanco

Sara och jag smider onda planer, riktigt onda! Moa ha ha ha ha ha!

If A Song Could Get Me You

Nu har pojkvännens semester tagit slut och jag är alldeles ensam i vår lägenhet. Jag är inte riktigt van än, blir lite smått panikslagen faktiskt. Jo, jag klarar mig galant själv, det är inte det. I fyra veckor nu har jag bara kunnat gå  till honom och diskuterat mat, lägenheten, räkningar och allt annat. Nu måste jag ringa.. Pengar på telefonen har jag ju inte heller. Fan, vad livet är svårt ibland.

:-)

Naked As We Came

Nu sitter jag på Waynes tillsammans med två av mina närmaste vänner. Om man bortser från vädret och att jag är trött så är allt toppen! MEN.. En sak som jag alltid alltid tänker på när jag sitter på bussen in till stan. Jag kommer från Karlstad, en stad. Inte stor och inte liten. Men eftersom min kille är från Kil så bor jag där med honom sedan 4 år tillbaka och måste därför alltid ta bussen in till Karlstad varje gång jag ska dit.
Hur som helst, den där jädra bussen åker ju alltid samma väg (hehe?) och jag ser alltid samma saker och det är så ödsligt ochh dystert och man verkligen känner att det inte händer något någ

Race With The Devil

Vet ni vad? Jag kan inte sova, som vanligt. Jag sitter alltid uppe länge på natten, ibland ända fram till morgonen och bara läser, tittar på tv, sitter vid datorn eller lyssnar på musik. Och ja, jag vet, det ÄR inte nyttigt och man behöver verkligen sömnen. Men nu är det som det är och även om jag ligger och blundar tills 8 imorgon bitti så kommer jag inte ha somnat. Hur som helst, jag behöver hjälp med en bloggdesign. Har ju faktiskt inte brytt mig särskilt mycket i denna blogg sedan jag tog bort min andra men jag känner att det är dags nu. Jag kanske får mer lust att uppdatera om jag har en snygg design? Hm? Ja ja, I need help. Jag är urusel på PS och blir inte särskilt bra på bild. Vad gör man då? Hjälp, som sagt.

Sad Lisa

Äntligen har jag lite ny, bra musik till mp3n. Kommer att lyssna som en galning i flera dagar, dock blev det i princip bara sorgliga låtar.

Girlschool - Race With The Devil
Tiga - You Gonna Want Me
The Presets - If I Know You
Patrick Watson - The Great Escape
Civil Twilight - Letters From The Sky
Marit Larsen - If A Song Could Get Me You
Cat Stevens - The Wind
Cat Stevens - Sad Lisa

Klart att jag var tvungen att ha med lite mer King Yusuf (Cat Stevens), han är min absoluta idol och kommer förmodligen alltid vara.. Han och Van Morrison :-)

Candyman

Nu sitter jag hos Petra, som jag brukar göra. Tanken var att vi skulle ha en liten filmkväll eftersom Petra börjar skolan igen på fredag, en liten avslutning på sommaren liksom. MEN.. Det dyker alltid upp problem för oss, denna gång är det ju såklart fel på filmen vi vill se! Ingen av oss är speciellt teknisk eller datakunnig när det gäller sånt här, skit också.

Ikväll blir det i alla fall:
Walled In
Candyman
Norrmalmstorg
The Last House On The Left (om vi lyckas få den att fungera..)

This Is My Life

Här i Värmland är myggorna helt galna. Går man ut när det börjar bli mörkt och fram till att solen gått upp är det bara att räkna med minst 20 myggbett på en kväll. Jag vet inte hur ni har det i Stockholm, Göteborg, Malmö och alla andra städer och orter, men här är det sjukt mycket mygg. Idag har jag haft på mig jeans heeela dagen/kvällen och tänkt "Nää, dom biter inte genom jeans! Det blir väl för jobbigt att dom väljer att äta på någon annan" Men nej minsann, 8 myggbett har jag lyckats få genom att bara sitta inne i princip hela dagen. Sen att myggorna väljer så konstiga ställen på kroppen att äta från är ju en annan sak, låt min röv vara i fred, tack!

Twi-Tävling



Hittade en tävling för oss Twilightfans, http://Twifans.blogg.se
Är jag anmäld? Självklart. Kolla regler osv på deras blogg.

RSS 2.0