No Time For Us

Då var man nyss med i tv också. Testade att ringa in till det där Quizzo på kanal 5 och hör "Är det du som får tävla i Quizzo? Grattis! Vänta så kopplar jag vidare dig in till studion bla bla bla". Man skulle hitta ölmärken i någon ruta med massa bokstäver och jag hittade Corona, vilket ju såklart var fel. Jävligt typiskt måste jag säga, när jag väl kommer fram till något "vinna-pengar-program" så vinner jag ju aldrig något. Dom borde haft tröstpris! Ja, jag lät nog allmänt störande, lol.

Tuesday's Dead

Hörde nyss ett av de roligaste/fulaste namnen jag någonsin hört, Pål-Erik!? Är det lagligt att slänga ihop dubbelnamn sådär? Här näst kommer väl Svea-Lisa.. Eller något.

Army Of Dreamers



Idag spelade jag så att mina fingrar började blöda. Jag trodde att sånt bara hände i filmer, men tydligen inte.

Use Somebody

Jag satt nyss inne på ultimate-guitar.com och alltid när jag gör det så ploppar det upp massa jävla reklam. Det är sjukt jobbigt att när man sitter och spelar och koncentrerar sig på texten så får man reda på att man "kan vinna ett nintendo wii" och så låter det ding ding do do ding ding do do i bakgrunden. Varför? Finns det någon som klickar på dessa pop up fönster? Inte jag i alla fall. Idag kom det i alla fall upp reklam om Kina och kinesiskt sex, herregud. Fy fan vad äckligt, jag försöker få en lugn stund med lite musik och sen helt plötsligt ska jag behöva må illa för att det kommer ett jävla pop up fönster. Röv. Får väl skicka vidare infon om Kina till mamma som ska dit den 2 juli.

Bugger off

Man vet aldrig vem av er som fastnat.

Följ min blogg med bloglovin

Memories

Konversation mellan Gustav och en man från datinglinjen.
Mannen: Vem pratade du med innan? Vad var det som gjorde att du inte pratar med honom längre?
Gustav: Eeh *fniss* Vet inte.
Mannen: Är du ensam där? Jag hör att det är någon där med dig, vem är där med dig?
Gustav: En människa.. och en.. hund.

Sen bröt Sara och jag ihop. Det är inte kul för er andra att läsa, men herrejävlar var roligt vi hade.

Nothing To Worry About

Snart ska jag åka vespa med Sara upp till OKQ8 och köpa nya cigg. Ikväll blir det nämligen pokerkväll, det var så längesedan sist! Fan Sara, vi får se till att fixa det där jävla körkortet snart, vi har ju båda tillgång till bil, eller hur? Så här är det alltid för mig, när det går bra så drar jag mig ur.. Jag var inte alls långt från körkortet men jag tappade helt enkelt lusten plus att det blev så förbannat dyrt. Dessa körskolor tjänar nog mycket pengar, men samtidigt har dom ju sina avgifter att betala. På min körskola kostar det 400 kr för 35 minuters körning. Fan, man måste ju ha värsta inkomsten för att kunna köra regelbundet.. Eller så måste man vara förbannat bortskämd.

Soul Man

Faller lätt för dessa jävla listor. Även om den oftast inte är någon annan än en själv som läser dem så har jag bestämt mig för att göra en ändå. Skitsamma liksom.

Vad ni inte bör/bör göra om ni umgås med mig

Ni borde inte..
Spela upp Seinfeld introt, när jag var sjuk för längesedan väckte detta jävla introt mig och sedan dess har jag inte stått ut med att höra det.
Klaga på att du är fet, vem fan bryr sig? Banta då.
Klaga på att du är ful, vem fan bryr sig?
Låtsas vara någon annan än dig själv, behöver jag säga mer?
Snacka skit om min familj, det sköter jag själv.
Säga vad din mamma/pappa tycker om mig, vem fan bryr sig?
Säga hur jävla snygga ni tycker att ni är, samma där.. vem fan bryr sig?

Ni borde..
Vara er själva
, eh ja.
Vad mer skriver man? Går man ihop så går man ihop.




That's it, for now.


 


Behind The Moon

Vet ni vad jag hatar? När folk säger "du hör ju aldrig av dig". I mitt fall är det oftast personer som själva aldrig hör av sig. Jag blir så jävla förbannad, vadå "jag hör inte av mig?", "DU hör ju för fan inte heller av dig!" Vill du mig nått så kan du väl  fan ta och ringa själv. Sitter personen i fråga och väntar på att jag ska ringa? Tönt. Ring själv. Det kan vara så jävla besvärligt med vänner ibland.


Matt Costa - Behind The Moon, hoppas ingen har missat denna underbara låt!?

Förresten, vad har hänt med blondinbella? Är det bara jag som tycker att hon blir tråkigare och tråkigare? Tittar numera på hennes uppdateringar ca 1 gång i månaden. Det kanske bara är jag som tröttnat på hennes glada humör, och Kissie då förstås.

Streets Of London

Eftersom jag verkar vara en jävligt hård människa så ska jag passa på att berätta hur mycket jag älskar min pojkvän Sebastian! Han har alltid ställt upp för mig, alltid stått vid min sida. Vi har varit tillsammans i 4 år och han är fortfarande lika underbar.. om inte underbarare. Där ser ni, så jävla elak är jag inte.

Rebel Rebel

Imorgon åker jag till Stockholm för en filminspelning. Det var väl allt jag hade att säga för tillfället.


MJ

RIP Michael Jackson, King of pop. Jag vet att jag är sent ute, men jag kom nyss hem efter en camping tripp.

Vad fan säger du PAOW?

Okej, fast jag är så jävla tuff så följer jag fjortisbloggarna. Det är kul att läsa om folk som inte tänker längre än spindelögonfransen. Denna gång gäller det Paow, den lilla skiten som provocerade Kissie och endast därför fick många besökare. Hon tror att hon inom snar framtid kommer att överglänsa Kissie, snälla Paow, ingen överglänser Kissie. Kissie är, kommer alltid vara drottningen inom fjortis/felstavnings bloggarna. Hur som helst har Paow sagt att hon tjänar pengar på sin blogg (mycket möjligt) och hon beklagade sig lite över att hon var tvungen att betala skatt, välkommen till vuxenvärlden P. Hon säger att hon tjänar ca 12-15 000:- varje månad, efter skatt. Och att det inte är mycket pengar, men hon klarar sig. Vad fan säger du? Om det nu inte är så jävla mycket pengar kanske du lika gärna kan blogga utan att tjäna pengar? Vadå klarar sig? Hur gammal är du, 15? Du har ingen jävla hyra att betala, ingen mat, inga räkningar, inga andra att försörja och du bara klarar dig på denna "lilla" summa? Det gör mig upprörd, VAD FAN gör du för pengarna Paow? Shoppar, solar, köper ny brunkräm/solpuder? Fy fan, var nöjd att du får något för dina jävla tråkiga uppdateringar. Ingen hade läst om inte du hade bitchat med Kissie, ingen. Själv hade jag varit glad för att få en hundring i månaden, det hade ändå varit en hundring mer i månaden och jag hade varit tacksam! Fan för er bortskämda jävlar, sluta blogga och tigg pengar av lilla pappsen istället.

They wait

Imorgon ska jag till Liseberg! Jag blir som ett jävla barn på nöjesparker, "Oj oj, kul kul, åka åka aaaallt!" Och jag blir även som ett barn dagen innan, är helt uppspelt. Snart ska vi se på skräckfilm/thriller, They Wait. Hoppas för guds skull att den är bra, så jävla ovärt att kolla på en seg film.

Nu ska jag ut och röka. Arsle på er som dömmer rökare, vi är precis som alla andra.. fast coolare. In your face!

Walking in Memphis

Jag har fortfarande feber, är snuvig och hostar upp äckliga gula snorbollar som smakar kompost. Jag tänker ändå följa med till stugan vi hyrt. Den är betald och vi har pratat om detta länge och jag har verkligen sett fram emot det. Håller alltså på att ladda batteriet så att säga, och laddar även batteriet i mp3n. Bajs på er jävla fancy människor som bara "Jaaag har iiiiiipod, du har mp3 hihihihihihi" Min mp3 är så jävla jävla bra, får plats med alla låtar jag vill ha och det är det som räknas. Men visst, ge mig en ipod och jag tar den gärna. I svart, inget jävla rosa/limegrönt-hej-jag-vill-synas-titta-på-min-råwsa-ipod.


Eat it

Satt och kollade på paparazzi-videor på YouTube nyss och kom att tänka på en sak. Har läst på någon fånig jävla fan-blogg att man inte är ett äkta fan om man postar paparazzi-bilder. Hon/Han/Den/Det menade alltså att man stödde dessa livsförstörare genom att posta deras bilder. Jag menar istället och man stöder paparazzi-företagen/fotograferna även om man bara tittar på bilderna/videorna. Jag kan inte se det på något annat sätt? Den där jävla personen i fråga har alltså mage att sitta och kalla folk för "oäkta fans" och anse sig själv vara ett "äkta fan"! Jag må vara lättretad men rätt ska vara rätt. Jag anser att jag är ett äkta fan, och jag kollar på paparazzi-bilder. Jag är intresserad av personen jag är ett fan av och vill ju därför såklart veta mer. Lite nyfikenhet skadar aldrig. Men ta det inte fel nu, jag tycker att det är hemskt med dessa paparazzi (skulle heller aldrig arbeta som en) som inte ger personen space och så tycker jag att fansen som kastar sig över personen också är hemska.

Var tvungen att få detta ur mig, än så länge hänger jag inte ut personens blogg.. Hon/Han/Den/Det förtjänar helt enkelt inte uppmärksamheten. En riktig liten jävla skamfläck som inte går att putsa bort. Känns som en sån person som går med näsan i vädret för ingenting. Hade jag varit liiite äckligare, hade jag nollat denne i pannan, med mitt RÖVHÅL! Det ni!

Two weeks



Här har ni den, tatueringen. För er med dålig syn: I will wear my heart upon my sleeve! Bilden togs dagen efter den gjordes. Den sitter på vänster sida av ryggen.

Fire!

Det har gått två veckor sedan jag senast updaterade. Vad har hänt? Jag berättar lite fort, jag har tatuerat mig, tagit studenten, gått till arbetsförmedlingen osv. Det har hänt en hel del faktiskt. Whatever, no one cares anyway, ha ha! Tänkte passa på att berätta för er att jag troligtvis krossade min knoge förut. Jag skulle slänga igen ytterdörren och "BANG" däremellan var min hand, jag skrek rakt ut så att det ekade i hela trapphuset. Ganska dramatiskt faktiskt. Nu är fuckyou-fingers knogen blå, lila och svullen som ett jävla ägg. För att göra det hela värre så har jag 40 graders feber, snuva och hosta! 


Livet är så förbannat hemskt ibland. Återkommer snart, med en bild på tatueringen b.la.

Så nu, fuck off, jag ska bajsa.

Dagens låt: Kasabian - Fire 


Red Red Wine

Jag sitter i sängen och försöker hålla mig från att klia på tatueringen. Egentligen har jag bråttom, men jag orkar fan inte bry mig. Petra, Tommy och Gustav får vänta. Planerna är i alla fall en fika på stan och att jag ska hjälpa Gustav att hitta byxor. Har för mig att det var till studenten?
Nä, jag tänker inte dra igång med något jävla studenten snack. Thats it!


Red Red Wine - UB40, får bli dagens låt.
Det är varmt idag, förbannat varmt.

RSS 2.0